Verhoomo Kotosalla

26.5.16 by Toukolaakso
DSCF0445

Talon halkaisevan väliseinän myötä Toukolaaksoon on avattu nyt verhoomo, joka toimii vanhassa luokkahuoneessa. Kodin yhteydessä toimiva verhoomo sai luontevasti nimekseen Verhoomo Kotosalla. Alun perin verhoomo oli tarkoitus saada toimintaan jo viime joulukuussa, mutta pitkittynyt rakennuslupaprosessi venytti aikataulua keväälle. Oikeastaan mukavaa, että työt voi aloittaa vähän lämpimämmissä merkeissä.

Hieno tila ja yli neljän metrin huonekorkeus innoittivat tekemään verhoomosta vähän fiinimmän verstaan. Puolipaneelia jatkettiin uuteen seinään ja tapetiksi valikoitui Pihlgren ja Ritolan William Morris -tyylinen tapetti. Komeaa hirsiseinää jätettiin näkyviin ja kellastunut katto maalattin valkoiseksi. Muutama koulun vanha tavara pääsi myös mukaan verhoomolle uuteen käyttötarkoitukseen.

Verhoomon ensimmäisenä työnä valmistuivat Artekin ruokapöydäntuolit, joihin laitettiin mukavan pehmeä ja luonnonläheinen villakangas. Verhoomolla on myös oma Verhoomo Kotosalla -blogi sekä Facebook-sivu, josta kannattaa käydä tykkäämässä sillä kesällä on toivottavasti luvassa verhoomon avoimet ovet päivä. Verhoiluun liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä sähköpostitse rosita.haapasaari@hotmail.com tai suoraan puhelimitse 040-7479464.

DSCF0505 DSCF0511 DSCF0487 DSCF0497 DSCF0462 DSCF0485 DSCF0469 DSCF0516 DSCF0484 DSCF0560 DSCF0550
  • About

    Neljä kolmekymppistä kaverusta remontoivat kestävin menetelmin kahdeksi asunnoksi 104-vuotiasta Ristimäen koulua, joka on myös Touko Laaksosen eli Tom of Finlandin synnyinkoti.
  • Toukolaakso Instagram

  • Tags

  • Recent Posts

  • Follow
  • Blog archive