Turun Sanomat tutki edistymistämme

3.8.16 by Toukolaakso
Toukolaakso Turun Sanomat TS Koti

Turun Sanomat kävi tutustumassa miten Toukolaaksossa hommat ovat edenneet kevään ja alkukesän aikana. Ja tekivät siitä komean kansijutun. Rosita goottilaisena kansikuvatyttönä.

Toukolaakso Turun Sanomat TS Koti

"Meillä ei ollut selkeää visiota lopputuloksesta vaan päätimme tehdä juttuja, jotka omasta mielestämme näyttävät kivoilta. Vanhat kaapit saavat usein aikaan mökkifiiliksen, mutta tästä tuli mielestämme oikein onnistunut, Rosita Haapasaari kertoo."

Toukolaakso Turun Sanomat TS Koti

"Oli mahtavaa, kun saimme suihkun ja pesukoneen toimimaan. Olimme puoli vuotta ilman omaa kylpyhuonetta, joten näitä asioita oppi arvostamaan, Matias Andersson sanoo."

Toukolaakso Turun Sanomat TS Koti

"Seinän valmistuttua uudet tilat tuntuivat aluksi aivan liian pieniltä, kun olimme tottuneet suuriin ja avariin luokkahuoneisiin. Mutta nyt kun mittasuhteisiin on tottunut, ratkaisu tuntuu sisustamisenkin kannalta oikealta. Ja ovathan nämä huoneet edelleen suuria. Kaksi entistä luokkahuonetta muodostavat aikaisempaa kotiamme suuremman tilan, Saana Sipilä sanoo."

Toukolaakso Turun Sanomat TS Koti

"Toukolaakson pihaa kunnostetaan hiljalleen. Viime syksynä perustettu kukkapenkki ilahduttaa joenpuoleisessa päädyssä."

Koko laajennettu nettiversio löytyy täältä ► http://koti.ts.fi/rakenna/valiseina-jakoi-toukolaakson-kahtia/

Teksti: Anu Välilä
Kuvat: Marttiina Sairanen / Turun Sanomat
  • About

    Neljä kolmekymppistä kaverusta remontoivat kestävin menetelmin kahdeksi asunnoksi 104-vuotiasta Ristimäen koulua, joka on myös Touko Laaksosen eli Tom of Finlandin synnyinkoti.
  • Toukolaakso Instagram

  • Tags

  • Recent Posts

  • Follow
  • Blog archive