Keitä me olemme?

22.9.15 by Toukolaakso
Rosita Toukolaakso Remontointi Verhoilija Turku

Rosita

Ammatti: verhoilija

Pitää: arkkitehtuuri, oudot huonekalut, vanhat kellot, haaveilu, löytöretkeily, luova laiskottelu, pop

Siviilisääty: seurustelee Matiaksen kanssa

Matias Toukolaakso Remontti Turku

Matias

Ammatti: kokki

Pitää: vanhat tavarat, bauhaus, junamatkat, nostalgia, filmikamerat, Gin tonic, hummus

Siviilisääty: seurustelee Rositan kanssa

Kuvankaappaus 2014-12-9 kello 17.45.33

Saana

Ammatti: muotoilija

Pitää: saunominen, juhlien järjestäminen, Japani, ruuanlaitto, Vuokko, nukkuminen, akrobatia, matcha

Siviilisääty: seurustelee Ollin kanssa

Olli Toukolaakso Remontti Turku

Olli

Ammatti: muotoilija

Pitää: ystävät, unelmointi, arkipyöräily, vanhat tavarat, positiiviset vapaudet, olut, hölkkäys, levyjen ja kirjojen keräily, täysjyväleipä, yhteiskunnalliset aiheet

Siviilisääty: seurustelee Saanan kanssa

-------------

Miten tunnemme toisemme:

Olli ja Rosita tutustuivat juhannusbileissä vuonna 2002. Heidän vanhempansa asuivat naapureina ja Ollin kaverit kutsuivat naapurin tytöt juhliin. Kiinnostus räminämusiikkiin ja keikoilla käymiseen johti heti ystävyyteen. Rosita oli Saanan kanssa samassa lukiossa ja kesällä 2003 Olli ja Saana tapasivat toisensa Rositan järjestämällä matkalla Oripääläisellä metsästysmajalla järjestettyihin luvattomiin festareihin. Viikkoa myöhemmin Saana ja Olli alkoivat seurustella. Euroviisuiltana vuonna 2006 Rosita toi Saanan ja Ollin luokse uuden poikaystävän Matiaksen näytille kisakatsomoon. Lordin voitosta alkaen olemme olleet hyviä ystäviä.

Meitä yhdistää kiinnostus muotoiluun, musiikkiin, vanhaan tavaraan ja kestävään kehitykseen. Remonttikokemusta meillä ei suuremmin ole, mutta olemme käteviä käsistämme, suhteellisen skarppeja ja innokkaita kysymään ja oppimaan.We are Rosita, Matias, Saana and Olli. Four friends who bought the 101-year old Ristimäki school which is also the birthplace and home of artist Touko Laaksonen (1920-1991) aka. Tom of Finland. Our aim is to renovate the building into two homes with traditional time-lasting methods. 

 
  • About

    Neljä kolmekymppistä kaverusta remontoivat kestävin menetelmin kahdeksi asunnoksi 104-vuotiasta Ristimäen koulua, joka on myös Touko Laaksosen eli Tom of Finlandin synnyinkoti.
  • Toukolaakso Instagram

  • Tags

  • Recent Posts

  • Follow
  • Blog archive